Ο κουραμπιές, αυτό το μικρό εύθρυπτο γλυκό αποτελεί το πιο μυρωδάτο σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μαζί με το μελομακάρονο. Αγαπημένος, από μικρούς και μεγάλους είναι μια χιονάτη μπαλίτσα με ανθόνερο, βούτυρο και άχνη ζάχαρη που κρύβει μέσα της τραγανά αμύγδαλα. Είναι βέβαια ένα γλύκισμα που ανήκει στην κατηγορία του μπισκότου.
Ο κουραμπιές και η ιστορία του
Το μυστικό του κουραμπιέ
Δείτε: Το μυστικό του κουραμπιέ
Αυτοί οι κουραμπιέδες έχουν την κλασσική βουτυρένια γεύση του κουραμπιέ- θεϊκό πράγμα- είναι φοβερά τριφτοί και πλούσιοι σε αμύγδαλο.Η συνταγή είναι χιλιοδοκιμασμένη, εγγυημένη και πετυχαίνει πάντα!!
Λαχταριστοί κουραμπιέδες αμυγδάλου, φτιαγμένοι χωρίς ζάχαρη, για να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά!!!
Χριστούγεννα χωρίς κουραμπιέδες δεν γίνονται!
Διαλέξτε μια από τις παραπάνω συνταγές για εγγυημένο πεντανόστιμο αποτέλεσμα και ετοιμαστείτε να μοσχοβολήσει το σπίτι σας βούτυρο!!!
Κουραμπιέδες Aμυγδάλου
Δείτε:Κουραμπιέδες Aμυγδάλου
Κουραμπιέδες με κακάο
Παραδοσιακά τους θέλουμε να μοσχοβολούν βούτυρο και καβουρδισμένο αμύγδαλο. Ως μοντέρνοι άνθρωποι όμως, δεν μπορέσαμε παρά να πειραματιστούμε και με άλλα υλικά – με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Δείτε:Κουραμπιέδες με κακάο
Κουραμπιέδες σοκολάτας με αμύγδαλα
Αφράτοι, πεντανόστιμοι σοκολατένιοι κουραμπιέδες με αμύγδαλα. Μια εύκολη συνταγή για μια ωραία παραλλαγή των κλασικών κουραμπιέδων που σίγουρα θα απολαύσετε.
Κουραμπιέδες αμυγδάλου με στέβια
Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε στην συνταγή μας αντί για ζάχαρη στέβια, που μπορεί επάξια να την αντικαθιστά.
Διαλέξτε μια από τις παραπάνω συνταγές για εγγυημένο πεντανόστιμο αποτέλεσμα και ετοιμαστείτε να μοσχοβολήσει το σπίτι σας βούτυρο!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου